Sunday, February 13, 2011

Pertandingan Dam Aji Tertutup Bukit Gantang


Pertandingan Dam Aji Tertutup Bukit Gantang telah berjaya dilaksanakan pada Hari Ahad 13-2-2011 di Pusaat Khidmat Dun Trong. Seramai 24 orang telah mengambil bahagian dimana Johan telah disandang oleh Pakcik Tajuddin dari Batu 6 setelah mengalahkan Paksu Othman dari Kuala Trong diperingkat akhir.

Sdr Muhammad Zulfikar Bin Zainon selaku pengarah program mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang telah membantu beliau bagi menjayakan program Pertandingan Dam Aji ini yang julung-julung kali di adakan di Bukit Gantang. Beliau berharap pada penghujung tahun ini program seumpama ini akan di adakan lagi dan berharap lebih ramai peserta yang mengambil bahagian.

Ketua Dewan Pemuda Pas kawasan Bukit Gantang Haji Mohd Idris Bin Haji Zakaria mengucapkan syabas dan tahniah kepada pengarah program dan semua pihak yang melibatkan diri dalam program ini. Dewan Pemuda telah berjaya mensasarkan semua peringkat umur bersama-sama mengikat pertalian silatur rahim tanpa mengira batas fahaman politik.

Beliau yakin Pas Ganti UMNO adalah ungkapan yang tepat untuk orang Melayu dan Islam menjadikan Pas sebagai Parti yang memperjuangkan keadilan dan kerukunan hidup seluruh rakyat terutamanya orang-orang Melayu. Kita sedar selama ini UMNO telah mengkhianati kepercayaan dan kesetiaan orang Melayu kepada UMNO. Sudah pasti Pas Ganti UMNO.

No comments:

Post a Comment