Friday, February 18, 2011

Himpunan 30k Pemuda Pas Seluruh MalaysiaDewan Pemuda Pas Bukit Gantang telah menghantar lebih 50 orang wakil pemuda untuk menghadiri Himpunan 30k Pemuda Pas Seluruh Malaysia pada 19-2-2011. Pergerakan DPPK Bukit Gantang bermula seawal 1.30 pagi hari tersebut dan berhenti di Masjid berhampiran Kompleks Pas Kedah,Kota Sarang Semut, Kedah.

Belasan ribu pemuda telah hadir dalam himpunan ini dimana DPPK Baling paling ramai menghantar wakil iaitu lebih kurang 1000 orang. Program ini sangat berfaedah untuk menyuntik semangat pemuda di dalam menghadapi PRU ke 13 nanti yang dijangka berlaku seawal bulan 6 tahun ini.

Perhimpunan ini telah di rasmikan oleh Dato' Seri Azizan Abdul Razak Menteri Besar Kedah selaku Pesuruhjaya Pas Kedah yang turut menyumbangkan 15 ekor lembu untuk makan tengahari semua peserta.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete